Airbnb rabatkode

Aktive Airbnb rabatkoder i april 2017

Om Airbnb

Airbnb er meget mere end leje af en bolig. Gennem dem har du mulighed for at booke boliger fra lokale værter i +191 lande og opleve et sted, som om du bor der selv. Oplev verden ved at slikke sol i Hawaii, shoppe og se kunst i New York eller bliv forelsket i Budapest. Find en Airbnb kuponkode her på siden og spar 64 DKK per køb. Du har chancen for at høre til i hele verden, og din booking kan starte med at finde vores Airbnb rabatkode her på siden.
Tilføj en kupon

Denne Airbnb rabatkode giver dig 150kr i rabat på din næste booking!

Rico fra Airbnb har sørget for at du sparer 150kr, på din næste booking hos Airbnb. Besøg siden og opret dig som bruger med denne kode.
Tilføjet af en bruger 70 har allerede fået rabat
Vis kode*******

Bo til overkommelige priser med Airbnb!

Med Airbnb, behøver du slet ikke bo på hotelværelser, som koster en bondegård! Her kan du nemlig leje dit helt eget værelse, til helt overkommelige priser!
Vis rabat

Rejs over hele verdenen med Airbnb, og spar stort!

Airbnb, er den perfekte løsning til dig, som gerne vil opleve verdenen, uden at betale en bondegård, for at overnatte diverse steder
Vis rabat

Find dit hjem overalt i verden

Bliv inspireret til din næste rejse af andre rejseentusiaster og se, hvor folk rejser i hele verden. Bo og lev som en lokal ved at udforske lokale steder som er anbefalet af Airbnb-værter. Verden er din legeplads, så kom ud og oplev den i en af Airbnbs udvalgte 34.000 byer.
Kunne du lide vores Airbnb rabatkode? Så vil du også elske disse

Sparetips til Airbnb

Kundeservice
Har du spøg. omkring din booking eller andet, kan du kontakte Airbnb via mail terms@airbnb.com.
Betaling
Når en vært accepterer en anmodning eller hvis du booker ved øjeblikkelig anmodning, bliver din betalingsmetode opkrævet det samlede beløb
Send os dine egne tips for Airbnb

Brug vores udløbne rabatkoder, måske er de stadig gyldige
Udløber i dag

Her er en kuponkode Airbnb har, som giver €20 i rabat

Vores allerbedste spareekspert Rico har sørget for at du sparer €22 på dit første ophold via Airbnb. Besøg siden, opret din konto ogt modtag rabatten.
Vis kode*******
Udløber i dag

Inviter dine venner til Airbnb og tjen op til 400kr per person!

Tjen på dine venner! Hvis du invitere folk til at bruge Airbnbn, så kan du tjene penge! Ved hver person, som bestiller igennem Airbnb, som du har inviteret kan du tjene hele 400,-
Vis rabat
Hvorfor Airbnb?
11 personerSå på siden denne uge
64 krSparet i gennemsnit
Fandt du ikke det du leder efter?
Registrér dig til vores nyhedsbrev og få vores bedste rabatkoder på e-mail