Airbnb rabatkode

Aktive Airbnb rabatkoder i september

3 tilgængelige kuponer 86 kr. gennemsnitlig besparelse

Om Airbnb

Airbnb er meget mere end leje af en bolig. Gennem dem har du mulighed for at booke boliger fra lokale værter i +191 lande og opleve et sted, som om du bor der selv. Oplev verden ved at slikke sol i Hawaii, shoppe og se kunst i New York eller bliv forelsket i Budapest. Find en Airbnb kuponkode her på siden og spar 86 DKK per køb. Du har chancen for at høre til i hele verden, og din booking kan starte med at finde vores Airbnb rabatkode her på siden.
Tilføj en kupon
E-mailen var ikke gyldig.

Lej et værelse for 100 kr. pr. overnatning

Det er ikke umuligt at få overnatninger billigt. Hop ind på Airbnb og brug filterfunktionen til at finde overnatninger inden for din budgetramme.
Vis rabat

Rejs over hele verdenen med Airbnb, og spar stort!

Airbnb, er den perfekte løsning til dig, som gerne vil opleve verdenen, uden at betale en bondegård, for at overnatte diverse steder
Vis rabat

Spar 630 kr. på airbnb på denne måde

Nu kan du få penge til airbnb på en nem måde - alt du skal gøre er at invitere en ven via din egen konto, og du får 630 kr. for hver person!
Vis rabat
Brug vores udløbne rabatkoder, måske er de stadig gyldige
Udløber i dag

Denne Airbnb rabatkode giver dig 150 kr. i rabat på din næste booking!

Rico fra Airbnb har sørget for at du sparer 150 kr. på din næste booking hos Airbnb. Besøg siden og opret dig som bruger med denne kode.
Vis kode *******
Udløber i dag

Her er en kuponkode Airbnb har, som giver €20 i rabat

Vores allerbedste spareekspert Rico har sørget for at du sparer €22 på dit første ophold via Airbnb. Besøg siden, opret din konto ogt modtag rabatten.
Vis kode *******
Udløber i dag

Bo til overkommelige priser med Airbnb!

Med Airbnb, behøver du slet ikke bo på hotelværelser, som koster en bondegård! Her kan du nemlig leje dit helt eget værelse, til helt overkommelige priser!
Vis rabat
Udløber i dag

Find unikke og skønne sommerhuse - alt fra simpelt til overdårligt luksus

Danskerne er vilde med at udleje deres underskønne sommerhuse ud på Airbnb - du kan gå på opdagelse i unikke områder og utrolige huse her.
Vis rabat
Udløber i dag

Find madoplevelser med meget mere på Airbnb!

Du kan spare på meget mere end bare hotelovernatninger med Airbnb. De tilbyder også unikke oplevelser i byer hele verden over!
Vis rabat
Udløber i dag

Inviter dine venner til Airbnb og tjen op til 400kr per person!

Tjen på dine venner! Hvis du invitere folk til at bruge Airbnbn, så kan du tjene penge! Ved hver person, som bestiller igennem Airbnb, som du har inviteret kan du tjene hele 400,-
Vis rabat

Find dit hjem overalt i verden

Bliv inspireret til din næste rejse af andre rejseentusiaster og se, hvor folk rejser i hele verden. Bo og lev som en lokal ved at udforske lokale steder som er anbefalet af Airbnb-værter. Verden er din legeplads, så kom ud og oplev den i en af Airbnbs udvalgte 34.000 byer.

Sparetips til Airbnb

Kundeservice
Har du spøg. omkring din booking eller andet, kan du kontakte Airbnb via mail terms@airbnb.com.
Betaling
Når en vært accepterer en anmodning eller hvis du booker ved øjeblikkelig anmodning, bliver din betalingsmetode opkrævet det samlede beløb
Send os dine egne tips for Airbnb

Fandt du ikke det du leder efter?
Registrér dig til vores nyhedsbrev og få vores bedste rabatkoder på e-mail
E-mailen var ikke gyldig.