LOOKBOOK

EFTERÅRSUDGAVE

 • FORKÆL DIT HÅR DETTE EFTERÅR
 • MERE SKØNHED FOR PENGENE
 • TRÆNINGSTØJ GIVER MOTIVATION
 • HOP MED PÅ DE NYESTE TRENDS
 • SKIL DIG UD I GRÅVEJRET
 • TEKNIK OG DESIGN I ÉT
 • FORNY GARDEROBEN I STIL
 • TØJ TIL BÅDE FEST OG HYGGE
 
 • Spar 10%
 • Nyd store besparelser på designerbriller
 • Hvordan vælges de rette solbriller eller briller? Hvis man kender blot et par grundlæggende regler, er det at vælge det rette par både spændende og ubesværet. eyerim tilbyder forskellige søgefiltre til at indsnævre markeringen, men den vigtigste faktor at overveje, er din ansigtsform:
  Runde ansigter er som regel så brede som de er høje, med en afrundet kæbelinje og afrundede kindben. Kindene er fulde og bredere end panden. Vi anbefaler rektangulære rammer, ideelt med stærke linjer, for at synligt blødgøre dine kindben.Halvindfattede rammer er et godt valg til visuelt at forlænge dit ansigt.
  Firkantede ansigter har kindben, pande og kæbe med samme bredde. Du bør prøve runde rammer, ovale rammer eller katteøje-rammer, der vil blødgøre kæben. Hvis du leder efter en rektangulær ramme, så sørg for at den har afrundede kanter.
  Hvis dit ansigt er længere end det er bredt (du har en lang panden, høje kindben og afrundet kæbelinje), bør du prøve rammer med en maksimal linsedækning. Meget stort rammer er et godt valg for dig. Dette vil give illusionen af ekstra ansigtsbredde og vil bidrage til at bryde op i ansigtets længde.
  Hjerteformede ansigter, også kendt som trekantede facetter, er præget af en bred pande og smal hage. Dit valg bør være firkantede rammer eller rektangulære rammer for at afbalancere dine ansigtsegenskaber. Runde og ovale rammer passer også til denne ansigtstype.
  Ovale ansigter har kindben, der er en smule bredere end pande og hage, og ligner formen på et æg. Ovale ansigter anses for at være den perfekte form og burde være i stand til at bære de fleste rammer. Det står dig frit for, at eksperimentere med forskellige former. Den vigtige factor er størrelsen.
  Hvis du stadigvæk er usikker på, hvilke rammer der passer dig bedst, prøv vores virtuelle spejl igennem linsen på dit webcam, eller upload simpelthen dit billede, og se om de rammer du kan lide passer dig.
 • Hvad er på mode indenfor briller? Hver sæson bringer noget nyt, frisk, innovativt og anderledes. Topmærker inden for brillebranchen præsenterer deres nye kollektioner, tre eller endda fire gange om året. Klassikere som Ray-Ban Aviator eller Clubmasters vil aldrig være ’ikke på mode’ – dette års Ray-Ban Blaze kollektion, skubbede denne ikoniske model til et helt andet niveau. Hvis du vil holde trit med de nyeste trends, så prøv at differentiere dig selv. Brillebranchen har skubbet grænser igennem de sidste par år, og designerne er blevet vanvittige med alle former, farvevariationer og blandinger af materialer. For nylig lancerede vi vores blog, hvor du kan læse alt om nyeste trends, nye mærker i vores portefølje, eller lære noget nyt fra brilleverdenen. Vi holder dig altid ajour!
  Hvad med receptbriller? Glem den lange proces med at få dine nye briller. Vælg dine foretrukne briller i freden og komforten i dit hjem, udfyld dine receptoplysninger direkte på vores hjemmeside og vælg de briller, du ønsker at bestille. Hvis du ikke er 100% sikker, eller hvis du bare vil dobbelttjekke dit receptkort, skal du bare spørge vores kundeservice team. Vi lærer af de bedste i branchen og er klar til at besvare alle dine spørgsmål.
  Hvorfor har det, at købe briller på nettet aldrig været nemmere? Ingen begrænsninger Du har mere end 30.000 produkter og 80 mærker at vælge imellem, hos eyerim. Hvis du er forelsket i en bestemt farve, eller hvis du vil justere dit valg med din ansigtsform, hjælper vores filtre dig til, at indsnævre valget, og vælge den rigtige ramme. Shopping uden forpligtelser Vi leverer dine briller lige til døren. Når din pakke ankommer, og dit nye par briller ikke opfylder dine forventninger, kan du nemt returnere dine briller tilbage til os, inden for 30 dage - ingen spørgsmål fra vores side.
  Hvem er eyerim? eyerim er en online butik der er let at benytte, som sælger mærkevare designerbriller. Solbriller, receptbriller og snebriller - vores mål er at tilbyde "alt under et tag". Fra tidens favoritter som Ray-Bans, til håndlavede kollektioner, funktionelle sportsrammer og udsøgte designerbriller. Vores kunder kan nyde gratis forsendelse til alle EU-lande og Norge. Takket være vores 30-dages returpolitik, handler de desuden uden risiko. Alle vores produkter er 100% autentiske, og alle produkter leveres med 2 års garanti.
  Interesseret? Nyd en 100SEK / 75 DKK rabatkupon til dit næste køb på eyerim og glem ikke at dele din oplevelse hos os. Vi er altid glade for at lære vores kunder bedre at kende! Rabatkupon: eyerimlookSE (for SVERIGE), eyerimlookDK (for DANMARK)