Julekalender oversigt

Her får du det samlede overblik over alle julekalendere vist på dansk fjernsyn

Har du nogensinde overvejet hvor meget tid du bruger på at se julekalendre? Måske er det ikke noget, du går og bekymrer dig om i hverdagen eller for den sags skyld det meste af hele kalender-året. Men sandheden er, at vi danskere bruger utroligt meget tid på at underholde og med søde, sjove, uhyggelige eller dramatiske jule TV-serier! Som noget helt særligt har vi nemlig her i Danmark én gang om året en særligt dedikeret serie udsendt på TV, som udelukkende drejer sig om denne glimtende og varme højtid. Nogle vil sige at det er grundet det for det meste grusomme vejr uden for vinduet, at vi danskere må krybe ind i TV-stuen og finde på noget at tage os til, eller blive underholdt af. Andre vil sige at det er en tradition, der cementerer årenes passeren, kulturens udvikling, samt den urokkelige tilstedeværelse af sammenkomst, hygge, julestemning og vame, som består gennem alle årene. Derfor: Julen er endnu engang over os og derfor har CupoNation taget et grundigt kig på en af de faste juletraditioner, nemlig julekalenderne.

Som de færreste af os tænker over, er der jo både brugt tid, energi og store samt små budgetter på at producere disse forevige julemomenter gennem årene. Nogle har taget hele året eller endnu længere at optage, andre er lavet i et animationsstudie. Uanset hvad er der ikke tvivl om, at der gennem året har været stor forskel på selve indholdet af julekalendrene. Men hvilke slags julekalendre kan du bedst lide? Og hvilken slags kan hele familien Danmark allerbedst lide set med et samlet overblik? Det kan du få svar på i denne undersøgelse. Vi viser dig seandheden om julekalendrene, hvor mange der er blevet produceret, og hvor mange der egentlig bare er blevet genudsendt år på år (til visse menneskers store skuffelse, idet nye kalender naturligvis altid er mere spændende). Samtidig får du svar på, hvilke kalendre der er blevet bedømt som de absolut bedste – både fra DR og TV2. De fleste af os er vokset op med julekalenderne, men ved du f.eks. hvor mange gange de er blevet genudsendt? eller hvilken kanal der har lavet de "bedste" julekalendere? få svaret på det, og mere til, her i vores undersøgelse.

Her er oversigtet

 

Information omkring undersøgelsen

- Dataen er insamlet 27. november 2017
- Dateen er indsamlet via kildehjemmesider (kan ses i den originale data), samt via Google Trends
- Du kan se og downloade den originale data her

Cuponation.dk er ejet af Imbull B.V. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheder forbeholdes. For kontakt: contact.us@cuponation.dk. Alle rabatkoder, der er markeret med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes af andre eller på nogen måder bruges uden skriftlig tilladelse fra CupoNation.
Alle kampagner er håndplukket af vores ansatte og er korrekte på tidspunktet for udgivelsen.