Aktive SooSleep rabatkoder i juli 2024

Danmarks bedste SooSleep rabatter

20%rabat
Verificeret
Kode
Eksklusiv

Få 20% i rabat med vores unikke SooSleep rabatkode

Se kode
Udløber 02.01.2025
20%rabat
Rabat

Spar op til 20% på udvalgte betræk

Se rabat
Fra600 kr.
Rabat

Bestil en ny kugledyne fra kun 900 kr.

Se rabat
GratisLevering
Rabat
Fri fragt

Shop for min. 500 DKK og spar fragten

Se rabat
25%rabat
Rabat

Find varer med 25% i rabat på shoppen

Se rabat

Rabatkoder til tilsvarende butikker som SooSleep

Expondo
Verificeret
Kode

Få op til 750 DKK i rabat med denne Expondo kupon

Udløber 02.01.2025
Royal Design
Verificeret
Kode

Spar 10% som medlem af nyhedsbrevet

Udløber 18.06.2025
Expondo
Verificeret
Kode

Benyt denne Expondo rabatkode og få 120 DKK i rabat

Udløber 04.12.2024
Expondo
Verificeret
Kode

Spar 400 DKK ved brug af denne Expondo rabatkode

Udløber 02.01.2025

Ofte stillede spørgsmål

Spar hos SooSleep

30 dages garanti

30 dages garanti

Hos SooSleep får du hele 30 dages garanti på din kugledyne, hvis du ikke er tilfreds med den. Og du behøver ikke engang at give en forklaring hvorfor.
Kundeservice

Kundeservice

Hvis du er i tvivl om køb af dyne, eller har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte deres kundeservice. På deres hjemmeside finder du både en kontaktformular samt e-mail, du kan skrive til.
Få 20% på hele butikken

Få 20% på hele butikken

Vi tilbyder ofte SooSleep rabatkoder med 20% rabat, som du kan bruge på hele sortimentet. Følg med her på siden for at være opdateret på de nyeste og mest eksklusive deals og tilbud hos SooSleep.

Kugledynen

Kugledynen

SooSleeps kugledyne er en revolution inden for søvnkomfort, der hjælper med at reducere angst og stress samt forbedre søvnkvaliteten for op til 92% af brugerne. Denne dyne er fremstillet af 100% økologisk bomuld, hvilket giver en blød og behagelig fornemmelse. Den indeholder højkvalitets, lugtfrie og giftfrie glaskugler, der er syet ind i et unikt 7-lags design, som sikrer, at dynen er både lydløs og komfortabel. Alle materialer er OEKO-TEX® certificerede for at sikre, at dynen er allergivenlig.
Betrækket

Betrækket

SooSleep betrækket er skræddersyet til at passe perfekt til deres kugledynen. Det er fremstillet med fokus på bæredygtighed og er fyldt med økologiske materialer og certificeringer, så du kan nyde en optimal nattesøvn uden bekymringer om irritation, allergi eller ineffektivitet. Betrækket består af 100% økologisk bomuld, der giver en blød og behagelig følelse. Det er designet til at fastgøre kugledynen indvendigt med sikre lukninger, der holder dynen på plads hele natten. Med en høj trådtæthed på 293 sikrer betrækket maksimal åndbarhed, holdbarhed og komfort.
  • Alle (5)
  • Koder (1)
  • Tilbud (4)
  • Eksklusive (1)
  • Fri fragt (1)
  • Verificerede (1)

Om SooSleep

Opdag den ultimative komfort med kugledyner fra SooSleep, skabt til både børn og voksne. Deres kugledyner tilbyder en dybtryksstimulation, som kan forbedre søvnkvaliteten og fremme afslapning. Uanset om du leder efter en beroligende søvnoplevelse for dig selv eller din familie, tilbyder de et bredt udvalg af kugledyner tilpasset dine behov. På vores side finder du eksklusive deals og rabatkoder til SooSleep, der gør din næste køb endnu mere overkommelig. Grib muligheden for at investere i din søvnkvalitet i dag.

Alternativer til SooSleep

CUPONATIONCookie settings · Om os
Ledige stillinger · Kontakt os · Privatlivspolitik · Firmainformation ·