Aktive Viaplay tilbud | 2016

Få 30 dage gratis

viaplay rabatkode
viaplay rabatkode
viaplay rabatkode
viaplay rabatkode
viapay rabatkodeviaplay rabatkodeviaplay rabatkodeUnderholdning 24/7 med Viaplay

Velkommen! Vi har dedikeret denne side, til at gøre det nemt og overskueligt for dig, at finde de bedste Viaplay tilbud på nettet. Der er på nuværende tidspunkt ingen tilgængelige Viaplay rabatkoder på markedet, så der er ingen grund til at lede efter en.

 

Til gengæld kan du få Viaplay på tilbud fra 89kr. per måned, og du får desuden Viaplay gratis de første 30 dage. Læs mere om alle fordelene ved Viaplay herunder.

 

Hvad får du hos Viplay

Med en konto hos Viaplay er du sikret underholdning alle døgnets timer, og til alle medlemmer af familien.

·        Serier

·        Film

·        Sport

·        Børn

 

Viaplay virker på alle dine enheder, alle steder og sågar offline*

Har du først Viaplay installeret på en af dine enheder, er det nemt og praktisk at se Viaplay, på præcist den enhed, du gerne vil underholdes på.

 

Viaplay virker i skrivende stund på spillekonsoller, Tv, Smartphone, tablet og computer. Derfor kan du også have Viaplay med i lommen, og se film på din Smartphone, når du keder dig i toget eller på rejsen.

 

*Bruger du Viaplay appen på din Smartphone eller tablet, kan du gemme det underholdning som du ønsker at se senere – dette er enormt praktisk når du er på steder uden internet.

 

Vild med sport? Læs med her.

Med et abonnoment hos Viaplay sport der giver dig adgang til samtlige af Viaplays sportsrettigheder, eller Viaplay Total, der er den komplette underholdningspakke – perfekt til familier.

 

Viaplay har rettighederne til at vise en sand perlerække af både internationale og lokale sportbegivenheder. Med Viaplay Sport går du derfor aldrig glip af:

·        Champions League

·        Premier League

·        La Liga og Serie A

·        Superliga

·        Formel 1™

·        Golf og NFL

 

Du kan desuden tilkøbe den vilde fightingpakke, med alle galler fra UFC og boksning i verdensklasse.

 

Godt at vide om Viaplay

Som abonnement hos Viaplay er du ikke underlagt nogen former for bindingsperiode. Mangler den film du lige ville se? I Viaplay store finder du nogle af de aller nyeste film og serier på markedet. Her kan du både købe og leje – oftest før filmene er nået til de andre streamingtjenester.