Firmainformation

Disse sider er udarbejdet af:
Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149
1073TK, Amsterdam
Holland

Kontakt:
Telefon: +31 (0) 20 846 9520
E-Mail: info@imbull.com
Internet: www.imbull.com

Repræsenteret af:
Thomas Mansvelt

Johannes Wirth

Registrering:
Registreret i handelsregistret.
Registreringsnummer (KVK): 34339618
VAT: NL820763548B01

Indholdet af Imbulls websteder er indsamlet og bearbejdet med omhu. Indholdet er dog stillet til rådighed uden garanti for fuldstændighed og nøjagtighed. Alle tilbud er ikke bindende og kan ændres.

Europa-Kommissionen fremsætter en online platform for forbrugerklager (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i klagers afviklingsprocesser forud for en klageinstans.

Vores imprint er gældende for webstederne www.cuponation.dk.

Kontaktinformationen for databeskyttelse:

Ansvarshavende for bearbejdning og brug af personlige data på dette websted er:

Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149
1073TK, Amsterdam
Holland
Telefon: +31 (0) 20 846 9520
E-mail: privacy@joingsg.com

Och

CupoNation GmbH
Radlkoferstr. 2
81373 München
Tyskland
Telefon: +49 (0) 89 96058699
E-Mail: privacy@joingsg.com

Det er også på ovenstående kontaktoplysninger, at du kontakter vores koncernkommisær for databeskyttelse Mr. Kivanc Semen (DataCo GmbH).

Detaljeret information, om bearbejdning og brug af personlige data i forbindelse din brug af dette websted og dine rettigheder relateret hertil, finder du i vores [Privatlivspolitik].


Vilkår og betingelser

1. Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for eget indhold på dette websted, som er i overensstemmelse med de generelle love. Vi er imidlertid, som tjenesteudbyder, ikke forpligtet til at overvåge overført eller lagret ekstern information eller til at undersøge forhold, der angiver ulovlig aktivitet.

Vores forpligtelser i forhold til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger under generel lovgivning forbliver upåvirket. Ansvaret i dette henseende er dog kun gældende fra datoen, hvor der er opnået kendskab til en bestemt overtrædelse. Ved meddelelse af en mulig overtrædelser fjerner vi straks dette indhold.

2. Ansvar för länkar

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for tredjeparters indhold. Den respektive udbyder, eller operatør af siderne, er altid ansvarlig for indholdet på de sider, der linkes til. De sider, der linkes til, kontrolleres for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for samarbejdets indgåelse. Det vil sige, at ulovligt indhold ikke var genkendeligt på tidspunktet for samarbejdets indgåelse.

En permanent indholdskontrol af de sider, der linkes til, er imidlertid ikke retsindig uden konkret bevis for en overtrædelse. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådanne links.

3. Ophavsret

Indholdet på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, forarbejdning, distribution og enhver form for benyttelse uden for ophavsrettens grænser kræver skriftlige samtykke fra den respektive forfatter eller ejer. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt, hvis det er til privat, ikke-kommercielt brug.

For så vidt indholdet på denne side ikke er oprettet af operatøren, overvejes ophavsretten til tredjeparter. Navnligt er indholdet fra tredjeparten markeret således. Hvis du mistænker en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig kontakte os. Ved meddelelse af sådanne overtrædelser fjerner vi straks dette indhold.

4. Juridisk gyldighed af disse vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser skal betragtes, som en del af det internettilbud, hvorfra du blev henvist til denne side. Hvis sektioner eller særskilte udtryk i denne erklæring ikke er lovlige eller korrekte, forbliver indholdet og gyldigheden, af de øvrige dele af siden, uændret.

CUPONATIONCookie settings
Ledige stillinger · Kontakt os · Privatlivspolitik · Firmainformation ·