IKEA rabatkode

Aktive IKEA rabatkoder | Februar 2017

Om IKEA

Mangler du en ny seng til dit soveværelse eller en sofa til stuen? Hos IKEA kan du få funktionelle og veldesignede produkter til boligindretningen til lave priser. IKEA fokuserer på at skabe en bedre hverdag for alle mennesker – så om du vil designe et nyt køkken til huset, eller om du er studerende på budget har IKEA alt det du har brug for. På vores hjemmeside kan du se de mange forskellige IKEA kuponer, og med vores IKEA rabatkode kan du spare optil 92 DKK på dit næste køb.
Tilføj en kupon

Udløber om 3 dage Tilføjet af en bruger

Spar 20% som Ikea Family medlem med en Ikea rabatkode

Ikea giver nu deres trofaste kunder de bedste tilbud på markedet og du kan konstant spare op til 20-30% på diverse produkter!
Udløber om 3 dage Tilføjet af en bruger
Vis kode*******

Bliver du medlem hos Ikea er der penge at spare!

Som medlem af IKEA FAMILY er der mange penge at spare - modtag f.eks. deres gode nyhedsbrev og de bedste tilbud før alle andre!
24 har anvendt denne i løbet af ugen
Vis rabat

Få inspiration til boligen med IKEA. Massere af idéer til dit hjem!

IKEA tilbyder tonsvis af idéer og inspiration til indretningen i din bolig. Lad dig inspirere og skab et hjem!
Vis rabat

Spar tid og skån miljøet med IKEA opvaskemaskiner

Ønsker du at spare tid og samtidig skåne miljøet når opvasken står og venter på dig? Med IKEA’a integrerede opvaskemaskiner reducerer du dit vandforbrug og samtidig er der plads til store mængder opvask og store fade og gryder, da de alle har en stor indvendig højde. Alle IKEA’s opvaskemaskiner har også 5 års garanti.
Kunne du lide vores IKEA rabatkode? Så vil du også elske disse!

Sparetips til IKEA

Fordelsprogram
Som gratis medlem af IKEA FAMILY modtager du helt specielle tilbud før alle andre, får tilbud på retter i restauranten og meget mere.
Betaling
Hos IKEA er det muligt at købe for op til 80.000 uden renter og gebyrer, og dele din betaling over 12, 24, 36 eller 48 måneder.
Andet
Med IKEA’ indretningsprogram kan du undersøge og planlægge indretningen af dit nye køkken eller badeværelse, før du går ud og køber noget.
Retur
Der er ubegrænset returret på varer købt i en IKEA, såfremt de er i dets originale emballage. 14 dages fortrydelsesret ved online handel.
Lån Gratis
Lån en trailer hos IKEA helt gratis til kl. 11 dagen efter. Det eneste du skal gøre er at hente og aflevere den i varehusets åbningstid.
Kundeservice
Kontakt IKEA’s kundeservice i hverdage 9-20 og weekender 9-18. Klik på emneikonerne på hjemmesiden og få hjælp med din henvendelse.
Inspiration
IKEA giver dig tips til indretningen af dit hjem. De har samlet inspiration til alt fra at pynte din kommodegøre til at gøre dit hjem grønt.

Udløbne rabatkoder
GODTTILBUD
Få leveret hjem for kun 200kr
Rabat via link
MedlemTILBUD
Bliv medlem hos IKEA og spar penge!
Ingen kode for dette tilbud
GODETILBUD
Gode priser på møbler til din dagligstue!
Ingen kode for dette tilbud
50%Rabat
Spar 50% på udvalgte HENNES møbler
Ingen kode for dette tilbud
GodtTilbud
Køb en Stocksund sofa for kun 2.100kr med en IKEA rabatkode!
Rabat via link
Hvorfor IKEA?
20 personerSå på siden i dag
92 krSparet i gennemsnit
Fandt du ikke det du leder efter?
Registrér dig til vores nyhedsbrev og få vores bedste rabatkoder på e-mail!