Power rabatkode

Aktive Power rabatkoder i maj 2018

Som nethandel som i butik

Hos Power kan du altid gøre store besparelser på dine køb af elektronik og hvidevarer og endda spare de sidste procenter fra med en af vores Power rabatkoder.

Der er ingen forskel på priserne på Power.dk og i de mange PowerHOUSES rundt om i Danmark. Priserne er altid så lave så muligt, så du kan spare endnu mere på produkter som:

  • iPhone 7
  • MacBook
  • Vaskemaskiner
  • iPhone 6s
  • Støvsuger

Er du på jagt efter de laveste priser, kan du finde dem i restsalget på hjemmesiden. Produkterne her fejler ikke noget, men udgår snart fra sortimentet og derfor bliver priserne skudt helt i bund.

Du sparer altså ekstra meget ved at handle her.
Hjælp andre med at spare hos Power ved at indsende en rabatkode du har fundet!
Tilføj koden her
E-mailen var ikke gyldig.

Få 600 kr. retur med vores Power rabatkode

Køb denne lækre Nespresso kaffemaskine og få 600,- tilbage med cashback. Få en meget bedre morgen med billigere kaffe fra Nespresso.
Indsendt af kunde 30 har allerede fået rabat
Vis kode *******

Få 1.000 kr. til Power

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på hjemmesiden er du med i lodtrækningen om 1.000 kr. til dig!
Vis rabat

Slip for leveringen og få fri fragt hos Power

Når du bestiller din nye computer, tablet, eller noget helt andet i det store udvalg, får du leveringen kvit og frit, ved afhentning ved din nærmeste pakkepost eller posthus.
Vis rabat
Brug vores udløbne rabatkoder, måske er de stadig gyldige
Udløber i dag

Spar 300 kr. når du handler med vores Power rabatkode

Mangler du hvidevarer til hjemmet så har Power et fantastisk tilbud! Spar 300 kr. på din næste bestilling med vores rabatkode.
Vis kode *******
Udløber i dag

Brug en Power rabatkode og få 400,- igen

Har du tjekket Citiz serien far Nespresso ud? Du kan oven i købet få hele 400,- af betalingen tilbage. Det svarer til 40% af købsprisen.
Vis kode *******
Udløber i dag

Brug vores Power rabatkode og få 10%

Du kan nu gøre et godt køb og få 10% i rabat når du bestiller hvidevarer hos Power
Vis kode *******
Udløber i dag

500 kr. rabat på hvidevarer med denne Power rabatkupon!

Tag denne super kode for at gøre en stor besparelse på hvidevarer lige nu - gælder hele weekenden.
Vis kode *******
Udløber i dag

Få hele 30% rabat hos Power

Du kan nu spare 30% af prisen på dit nye køkken, når du bestiller det gennem Power der giver dig meget mere for pengene.
Vis rabat
Udløber i dag

Gratis Viaplay hos Power

Det er let og enkelt at få gratis Viaplay når du handler hos Power. Bestil varer for 1000 kr. og få tilsendt en rabatkode til 3 måneders gratis Viaplay.
Vis rabat
Gå ikke glip af vores besparelser!
Få de seneste eksklusive rabatkoder og kampagner fra Power og andre forhandlere
E-mailen var ikke gyldig.
70%

Alt du behøver

På Power.dk eller i et af varehusene finder du alt hvad et rigtigt elektronikhjerte begærer. Om du så er på udgik efter et TV, en cykel, iPad, køleskab eller spillekonsoller som PS4 og Xbox - finder du det her. Med prismatch eller en Power rabatkode er du sikret at finde nettets bedste pris lige her.
49,-

Det store outlet

Power har nu i flere år kæmpet mod internettets lave priser og kan nu tilbyde dig de laveste af de laveste priser.
Skal du have en tablet, smartphone eller køkkenudstyr, skal du ikke længere betale for meget for din bestilling. I det store outlet finder du priser helt ned til 49 kr. og shop alle de kendte mærker.

Find dit PowerHOUSE her!

Du kan bestille alle varer fra nettet og med vores Power rabatkuponer få sendt til din adresse eller en pakkepost i nærheden af dig billigere. I de mange varehuse i bl.a. Randers, Odense, Herlev, Glostrup og Viby finder du produkter til lave priser. Enkelte rabatter fra tilbudsavisen gælder kun i PowerHOUSENE. Se åbningstiderne på hjemmesiden.

De bedste sparetips samlet

Click&Collect
Bestil dine produkter og få dem leveret til dit næste PowerHOUSE. På den måde går du ikke forgæves. Vælg Click&Collect under leveringsmetode og afhent indenfor 2 timer
Fri fragt
Du skal ikke bekymre dig om at betale ekstra for leveringen af dine varer, for Power garanterer nemlig altid fri fragt. Så køb med fra deres online butik i dag og spar
14 dages retur
Du kan i 2 hele uger vllge at fortryde dit køb og herved gøre brug af din 14 dages returret. Dette er gældende uanset om du har anvendt en Power rabatkode eller ej
Kundeservice
Har du spørgsmål eller brug for hjælp før, under eller efter dit køb? Ring til kundeserviceteamet alle hverdage fra kl. 09-20 og lørdage fra kl. 10-17 på tlf.: 7033 8080
Live chat
Mens du shopper online, kan du stille spørgsmål og tage direkte kontakt til Powers kundeservice. Skriv din besked og få svar på under 2 minutter. Det er lynhurtigt
Levering og montering
Du er sikret lynhurtig levering. Få din bestilling allerede 1-5 dage hverdage efter du har lagt dit køb i indkøbskurven, betalt og trykket godkend på hjemmesiden
Send os dine egne tips for Power

Kunne du lide alle vores rabatkoder? Så vil du også syntes godt om disse