Power rabatkode

Aktive Power rabatkoder i september

Som nethandel som i butik

Hos Power kan du altid gøre store besparelser på dine køb af elektronik og hvidevarer og endda spare de sidste procenter fra med en af vores Power rabatkoder.

Der er ingen forskel på priserne på Power.dk og i de mange PowerHOUSES rundt om i Danmark. Priserne er altid så lave så muligt, så du kan spare endnu mere på produkter som:

  • iPhone 7
  • MacBook
  • Vaskemaskiner
  • iPhone 6s
  • Støvsuger

Er du på jagt efter de laveste priser, kan du finde dem i restsalget på hjemmesiden. Produkterne her fejler ikke noget, men udgår snart fra sortimentet og derfor bliver priserne skudt helt i bund.

Du sparer altså ekstra meget ved at handle her.
Tilføj en kupon
E-mailen var ikke gyldig.

Udløber i morgen Indsendt af kunde

Spar 500,- med en Power rabatkode denne weekend

Du får masser af rabat i denne uges omgang af POWERWEEKEND. Spar 500 kr. på mange hvidevarer.
Rabat:500 kr.
Ved køb over:4.000 krr.
Mærke:Udvalgte hvidevarer
Udløber i morgen Indsendt af kunde
Vis kode *******

Fantastisk Power rabatkode til alle PC'er!

Nu kan du spare hele 15% på et stort udvalg af computere - se dem alle her.
Vis rabat

Spar 749,- på din nye computer far Power

Bestil din Windows 2-i-1 bærbar i dag og få 749 kr. tilbage efter dit køb. Power tilbyder dig nu cash back.
Vis rabat

Spar penge på elektornik og betal nu helt ned til 79 kr. for din nye mobiloplader!

Spar penge på din nye mobiloplader og betal nu helt ned til 79 kr. for en ny. Klik her og se det store udvalg af modeller til passer til alverdens smartphones.
Vis rabat

Spar 40% på masser af grills, vifter og airconditions fra Power lige her

Skal du være klar til de sidste sommeraftener? Find den perfekte grill til haven eller vifter og aircondition til hjemmet og få 40% rabat på udvalgte modeller.
Vis rabat

Du har nu chancen for at vinde et gavekort på 1.000,-

Npr du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Power, deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1.000 kr. - hver måned!
Vis rabat
Brug vores udløbne rabatkoder, måske er de stadig gyldige
Udløber i dag

Tag 10% af med denne Power rabatkode

Denne rabatkode til Power gælder alle ovne, kogeplader og emhætter!
Vis kode *******
Udløber i dag

Netop nu får du hele 40% rabat med vores Power rabatkode resten af ugen

Spar penge på elektronik til hjemmet lige her. Med vores rabatkode fjerner du let 40% af prisen på alle disse produkter. Indtast blot koden på betalingssiden.
Vis kode *******
Udløber i dag

Nu sparer du 20% på hvidevarer fra Miele, BOSCH, SIEMENS og Samsung

Mangler du et køleskab, en opvaskemaskine eller en fryser til køkkenet? Du får 20% rabat ved køb af et nyt Danica køkken hos Power.
Vis rabat
Udløber i dag

Nyt køkken? Spar 35% på køkkener fra Danica lige nu

Power og Danica har lavet et samarbejde med et skarpt design til en endnu skarpere pris. Tag til dit nærmeste PowerHOUSE og få en følelse af det.
Vis rabat
Udløber i dag

Netop nu kan du spare 10% på stort set hele sortimentet hos Power - men du skal være hurtig!

Slip billigere når du køber elektronik til hjemmet og hvidevarer til både køkken og bad. Du finder 10% rabat ved at følge linket her.
Vis rabat
Udløber i dag

Få 45% rabat på alel vaskemaskiner fra BOSCH

Betal næsten under halv pris for din nye og effektive vaskemasskine. Alle BOSCH produkter er i denne uge sat ned med 45%, så du ikke skal betale ekstra for at få maksimal ydeevne under vask.
Vis rabat
70%

Alt du behøver

På Power.dk eller i et af varehusene finder du alt hvad et rigtigt elektronikhjerte begærer. Om du så er på udgik efter et TV, en cykel, iPad, køleskab eller spillekonsoller som PS4 og Xbox - finder du det her. Med prismatch eller en Power rabatkode er du sikret at finde nettets bedste pris lige her.
49,-

Det store outlet

Power har nu i flere år kæmpet mod internettets lave priser og kan nu tilbyde dig de laveste af de laveste priser.
Skal du have en tablet, smartphone eller køkkenudstyr, skal du ikke længere betale for meget for din bestilling. I det store outlet finder du priser helt ned til 49 kr. og shop alle de kendte mærker.

Find dit PowerHOUSE her!

Du kan bestille alle varer fra nettet og med vores Power rabatkuponer få sendt til din adresse eller en pakkepost i nærheden af dig billigere. I de mange varehuse i bl.a. Randers, Odense, Herlev, Glostrup og Viby finder du produkter til lave priser. Enkelte rabatter fra tilbudsavisen gælder kun i PowerHOUSENE. Se åbningstiderne på hjemmesiden.

De bedste sparetips samlet

Click&Collect
Bestil dine produkter og få dem leveret til dit næste PowerHOUSE. På den måde går du ikke forgæves. Vælg Click&Collect under leveringsmetode og afhent indenfor 2 timer
Fri fragt
Du skal ikke bekymre dig om at betale ekstra for leveringen af dine varer, for Power garanterer nemlig altid fri fragt. Så køb med fra deres online butik i dag og spar
14 dages retur
Du kan i 2 hele uger vllge at fortryde dit køb og herved gøre brug af din 14 dages returret. Dette er gældende uanset om du har anvendt en Power rabatkode eller ej
Kundeservice
Har du spørgsmål eller brug for hjælp før, under eller efter dit køb? Ring til kundeserviceteamet alle hverdage fra kl. 09-20 og lørdage fra kl. 10-17 på tlf.: 7033 8080
Live chat
Mens du shopper online, kan du stille spørgsmål og tage direkte kontakt til Powers kundeservice. Skriv din besked og få svar på under 2 minutter. Det er lynhurtigt
Levering og montering
Du er sikret lynhurtig levering. Få din bestilling allerede 1-5 dage hverdage efter du har lagt dit køb i indkøbskurven, betalt og trykket godkend på hjemmesiden
Send os dine egne tips for Power

Kunne du lide alle vores rabatkoder? Så vil du også syntes godt om disse
Hvorfor Power?
7 personerSå på siden i dag
61 krSparet i gennemsnit
Fandt du ikke det du leder efter?
Registrér dig til vores nyhedsbrev og få vores bedste rabatkoder på e-mail
E-mailen var ikke gyldig.