Vores virksomhed
Vores virksomhed
Vi hos CUPONATION er nysgerrige, umættelige og et fantastisk team. Som dristige og passionerede medarbejdere er vores mål at nå nye højder inden for online handel for vores brugere, samtidig med at kunne hjælpe til besparelse af penge.

>Vi arbejder hårdt på at gøre besparelser online nemt, simpelt og bekvemt for vores brugere.
>Vi bestræber os på at finde dig de bedste rabatter, der befinder sig på internettet.
Vi mener, at alle fortjener at få det meste ud af online handel, hvilket inkluderer store besparelser. Ved at benytte færre penge på handel, er der altid flere penge til sjov og sociale glæder i livet.

Vi arbejder hver dag på højtryk for at opnå resultater, der hjælper os i retning af at blive de bedste indenfor vores felt.

Vi er nysgerrige
Vi er eventyrlystne og søgende, når det kommer til at lære nye færdigheder og finde nye teknologier.
Vi elsker intelligens
Vi mener at intelligens er, ikke at bruge unødige penge på online ordrer. Derfor at nedsatte priser så fantastiske.
Vi er entusiaster
Vi elsker det vi laver, og vi er begrejstrede over at kunne dele vores særlige fund med andre.
Vi er internationale
Hvorfor begrænse sig, når vi kan dele vores med verdenen. Derfor har vi et stærkt team bestående af flere nationaliteter, hvor vidensdeling og erfaringer er noget, som vi bruger til at styrke hinanden i fællesskab.
Vi er adaptive
Vi ved at internettet er i en konstant udviklet, og dette gælder også forbrugerens ønsker. Derfor tilpasser vi os løbende den online efterspørgsel for at skabe den bedste forbrugeroplevelse.
KONTOR AMSTERDAM
10 MEDLEMMER
LANCERET I 2016


 
 
Vi er... Ambitiøse, hårdtarbejdende og positive!
Hos CUPONATION er vi en gruppe af nysgerrige og passionerede mennesker med et mål: At genoverveje måden hvorpå folk handler online og hjælpe vores kunder med at spare penge. Det er derfor, at vi konstant og utrætteligt arbejder på nye måder at give alle i hele verden de bedste muligheder for at spare penge, og dette er grunden til, at vi bygger de bedste værktøjer til at opdage og tilgå dem.
CuponationCookie settings
Ledige stillinger · Kontakt os · Privatlivspolitik · Firmainformation ·